Selectie

Gymvereniging Excelsior Alkemade Selectie jong talent

Jong talent

Turnen

Heb jij het turnen helemaal onder de knie? En kan jij volgens de trainers wel meer uitdaging aan? Dan wordt jij misschien in het trainersoverleg wel geselecteerd om op dinsdagmiddag bij juf Yvanka te gaan trainen. Zij gaat met de groep jong talent net een stapje verder en daagt jou uit. En misschien kan jij dan wel doorstromen naar de selectie…. Zie het rooster voor de exacte tijden.

Selectie

Turnen

Voor de turnsters die nog meer uitdagingen aankunnen bieden we les op een hoger niveau. Dit wordt gegeven door juf Manon en vanaf 1 januari ook door juf Lisa. In deze lessen wordt de uitvoering van de oefeningen geperfectioneerd. Daarnaast wordt er gewerkt aan choreografie, krachttraining en persoonlijke presentatie.
Behalve trainen wordt er ook deelgenomen aan wedstrijden die passen bij het niveau van de turner/turnster. Dit gebeurt zowel individueel als in teamverband tijdens onderlinge wedstrijden zoals de clubkampioenschappen of tijdens regionale wedstrijden. Verder wordt er af een toe een beroep op de leden gedaan om aanwezig te zijn tijdens een demonstratie.
De selectietrainingen worden gegeven door juf Manon op woensdag en op donderdag door juf Lisa. Zie het rooster voor de exacte tijden.

Gymvereniging Excelsior-Alkemade Selectie Turnen

Notulen Algemene Leden-Vergadering (ALV)

Vanwege privacy redenen plaatsen wij de notulen van de Algemene LedenVergadering niet op de website. Heb je interesse, dan kan je de notulen opvragen per email bij info@excelsior-alkemade.nl

Bedankt voor jouw begrip.
Het bestuur
Excelsior-Alkemade