CONDITIETRAINING

Conditietraining

Gymvereniging Excelsior-Alkemade Conditie Heren

Heren

Op maandagavond in de gymzaal van de Tweesprong bieden wij een les aan voor de heren. In deze les kunnen ze lekker werken aan hun conditie in een gevarieerde les. Een circuitje of de steps, het komt allemaal voorbij.

Deze les wordt gegeven door Sonja. Zie voor de exacte lestijden ons lesprogramma of klik hier om direct naar het rooster toe te gaan. Mail naar info@excelsior-alkemade.nl voor 2 gratis proeflessen en ervaar wat sporten voor je kan doen!

Sport-fit

Dames / Heren 55+

Ook voor de 55+ers in onze gemeente hebben wij een leuke gevarieerde les.

Na een warming up volgen er een blokje oefeningen goed voor je hart en dan nog een blokje krachtoefeningen.  Tussendoor afwisselend Zumba, staand buikspieroefeningen of evenwichtsoefeningen.  Iedere les eindigt altijd met een blokje ontspanning. Dit alles onder leiding van Carmen. Ieder kan meedoen op zijn / haar eigen tempo.

Interesse? kom ook eens kijken. Zie voor de exacte lestijden ons lesprogramma of klik hier om direct naar het rooster toe te gaan.

Gymvereniging Excelsior-Alkemade Sport Fit Senioren

Notulen Algemene Leden-Vergadering (ALV)

Vanwege privacy redenen plaatsen wij de notulen van de Algemene LedenVergadering niet op de website. Heb je interesse, dan kan je de notulen opvragen per email bij info@excelsior-alkemade.nl

Bedankt voor jouw begrip.
Het bestuur
Excelsior-Alkemade