Algemeen

Algemene
informatie

Excelsior is opgericht in 1957 en is sindsdien een begrip in onze gemeente.

Excelsior is echter meer dan gymmen. Van jong tot oud kunt u bij ons terecht.

Wij maken gebruik van de gymzaal bij de tweesprong en ook vindt u sommige lessen in de Kaskade aan de Kerkweg.

Kijk bij ons aanbod wat wij zoal te bieden hebben, kom gerust een proefles nemen en zo ervaren wat sport met u kan doen!

AVG

Met de invoering van de nieuwe Europese privacywet (AVG) is de regelgeving over het omgaan met de persoonsgegevens van onze leden aangescherpt. Excelsior-Alkemade voert een beleid waarbij de vereniging zorgvuldig met de (privacy) gegevens van de leden omgaat.

Met het invullen van het inschrijfformulier geeft de invuller toestemming aan Excelsior-Alkemade om de ingevulde informatie vast te leggen in de ledenadministratie.

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om contributie te kunnen innen, de trainers te informeren en presentielijsten te kunnen invullen. Tevens biedt het de mogelijkheid om onze leden via mail te informeren.

Echter de gegevens van de selectieleden worden doorgegeven aan de KNGU.

Het is Excelsior-Alkemade in deze nieuwe privacywet toegestaan foto’s te publiceren. Daarbij moeten wij wel altijd de afweging maken of de persoon relevant is voor het nieuwsbericht.

Heeft u vragen over de wijze waarop Excelsior-Alkemade met uw gegevens(bescherming) omgaat, kunt u het bestuur altijd bellen of mailen.