Selectie

jong talent
turnen

Heb jij het turnen helemaal onder de knie? En kan jij volgens de trainers wel meer uitdaging aan? Dan wordt mij misschien in het trainersoverleg wel geselecteerd om op dinsdagmiddag bij juf Yvanka te gaan trainen. Zij gaat met de groep jong talent net een stapje verder en daagt jou uit. En misschien kan jij dan wel doorstromen naar de selectie.... Zie het rooster voor de exacte tijden.

selectie
turnen

Voor de turnsters die nog meer uitdagingen aan kunnen bieden we les op een hoger niveau. Dit wordt gegeven door juf Manon. In deze lessen wordt de uitvoering van de oefeningen geperfectioneerd.Daarnaast wordt er gewerkt aan choreografie, krachttraining en persoonlijke presentatie.

Behalve trainen wordt er ook deelgenomen aan wedstrijden die passen bij het niveau van de turner/turnster. Dit gebeurt zowel individueel als in teamverband tijdens onderlinge wedstrijden zoals de clubkampioenschappen of tijdens regionale wedstrijden. Verder wordt er af een toe een beroep op de leden gedaan om aanwezig te zijn tijdens een demonstratie.

De selectie-trainingen worden gegeven door juf Manon op woensdag en vrijdag. Zie het rooster voor de exacte tijden.

selectie
springen

Durf jij jezelf uit te dagen? En op hoger niveau te werken aan de perfecte sprong? Kom dan donderdag avond anderhalf uur lekker springen. Deze selectie-training wordt gegeven door meester Mark. Zie het rooster voor de exacte tijden.