Recreatieturnen

groep 3-8
recreatieturnen meisjes

Op zaterdagochtend turnen de kinderen bij juf Mariska en juf Merel of op maandagmiddag bij juf Femke. Lekker op de toestellen bezig zijn. Hoe trots kun je op jezelf zijn als je toch opeens die salto kunt maken!! Laat uw kind hier gerust eens een keertje kennis maken met deze lessen, uiteraard geheel vrijblijvend. Zie voor de exacte lestijden ons lesprogramma of klik hier om direct naar het rooster toe te gaan.

Vanuit deze turngroepen kun je ook geselecteerd worden voor jong talent of zelfs de selectie. Dan ga je op dinsdag, woensdag en vrijdag extra trainen bij juf Manon of Yvanka.

groep 3-8
turnen jongens

Jongensgym vanaf 7 jaar. Op vrijdagavond trainen de jongens onder leiding van Trainer Mark. Hier worden de Epke Zonderlands opgeleid. Na een warming-up en een rondje opdrukken en planken gaan ze de toestellen op. Rek, ringen, brug en gelijke leggers, alle "mannen" dingen komen aan bod!!

Zie voor de exacte lestijden ons lesprogramma of klik hier om direct naar het rooster toe te gaan.

Kom gerust een proefles meedoen!

groep 7-8 en VO
jongens en meiden

Op dinsdagmiddag is er bij juf Yvanka voor meiden turnen.

Op woensdagavond is er bij meester Mark les voor de jongeren van het voortgezet onderwijs. Dit is een gemengde les.

En op vrijdagavond geeft meester Mark ook nog turn-les aan jongens / heren

In deze lessen kan iedereen op zijn niveau lekker turnen. Het les aanbod is gevarieerd van toestellen tot trampoline of tumblingbaan.

Zie voor de exacte lestijden ons lesprogramma of klik hier om direct naar het rooster toe te gaan. Kom gerust een proefles meedoen om te kijken of je het leuk vindt!

toestellen
dames

Voor de enthousiastelingen onder de dames die van het gymmen maar geen genoeg kunnen krijgen: Sonja geeft les aan dames op de toestellen. Recreatief maar wel sportief lekker bezig zijn, net als vroeger toen u nog als kind naar de gym ging!!!

Zie voor de exacte lestijden ons lesprogramma of klik hier om direct naar het rooster toe te gaan.